We use Cookies to make things better.

/

Private

Fredericia Playlists

The TCA-M Active Loudspeakers at a private Copenhagen presentation

Til et privat event d.23.11.2023, med Jesper Vedel som vært i de smukke omgivelser hos Fredericia i Løvstræde 1, introducerede Treble Clef Audio® vores TCA-M Aktive Højtaler og spillede de første 4 numre fra nedenstående playliste, med flere andre i løbet af aftenen.

Kresten Osgood, kendt dansk jazzmusiker og pladeproducer, var inviteret. Her fortalte han om og spillede No. 11 fra hans album med titlen Kikuchi/Street/Morgan/Osgood.

Det var rigtig givende og spændende at tilbringe et par timer sammen med så lydhør og interesseret en flok. jeg fik flere spørgsmål der gik på Masabumi Kikuchi (japaneren der stønner og spiller klaver på min indspilning som vi hørte). bla om hans kunstsyn og hvor han kommer fra rent musikalsk.
Kikuchi er en af de mest anerkendte japanske jazzmusikere som startede sin karriere i 1960'erne og spillede op gennem 70'erne og 80'erne med navne som Gil Evans, Elvin Jones og Joe Henderson. Han var også meget tæt på Miles Davis. fra 90'erne og frem til sin død spillede han mest sine egne projekter som typisk var i bandet "Tethered Moon" med Paul Motian og Gary Peacock eller forskellige solo projekter.
Jeg anbefaler at man lytter til Tethered Moons udgivelse "Chansons d'Édith Piaf" hvor de fortolker Piaf. det er fantastisk musik (der er andre cd'er hvor de fortolker så forskellige ting som Hendrix, Kurt Weil og Toscana (!) Kikuchis musikalske intensitet er et udtryk for et "alt eller intet" kunstsyn. han spiller med følelserne uden på tøjet og det kan ikke være anderledes. det er med livet som indsats og det betyder også at hvis musikken eller hans medmennesker ikke lever op til dette ekstremt høje ambitionsniveau så bliver han rasende og reagerer udadtil. det er denne hudløse ærlighed i anslaget og melodiernes indre drama der står så klart i en sonisk virkelighed som den vi oplevede sammen i det fantastiske rum i løvstræde med Oles enestående højttalere.- Kresten Osgood

Hos TCA HQ er vores egen playliste altid i live med nye numre, som vi falder over eller bliver introduceret til. Det er en skøn blanding af genres, blot med det tilfælles at vi synes der er talent og passion bag nummeret både hvad angår musikken og lydkvalitet.

Vi foreslår at spille denne playliste med 'Shuffle' / blande funktionen for et spændende mix.


Discover Our Stories